12 Juni GoSupermodel 9.11

Snobben, Chaisen och Jonte kommer hem till mig idag. Fett kul! Vi ska parta, parta naatten låång!

Är du tjej, bli medlem på goSupermodell! Det är världens mest bästa sajt:

goSupermodels Villkor & Regler förklarar i detalj vad du får göra och inte får göra på goSupermodel. Men, de är rätt långa och kan vara svåra att förstå så därför har vi gjort dessa förenklade. GOSUPERMODEL REGLER (vi rekommenderar att du också läser Gemenskap/Chat reglerna). Klicka på en regel för att läsa alla detaljer:

1. DU FÅR INTE FRÅGA EFTER ELLER AVSLÖJA PERSONLIG INFORMATION

På goSupermodel får du inte fråga om deras personliga informationer eller ge information om dina egna informationer. Du kan läsa nedanför vad vi menar med personlig information, och du ska alltid rapportera om någon frågar dig om någon sådan typ av information - det är för din egen säkerhet!

  • lösenord
  • e-post adress
  • MSN Messenger namn
  • telefonnummer
  • hemadress
  • ditt fullständiga namn (det är ok att informera om ditt förnamn)
  • ICQ, Skype eller andra instant messaging IDs
  • vilken skola du går i
  • allt annat som kan användas för att finna eller ta reda på vem du egentligen är i riktiga livet.

2. INGA DATING FÖRSLAG

goSupermodel är ingen datingsida och därför accepteras ingen reklam för online dating eller att du söker efter en pojkvän eller flickvän i riktiga livet.

3. RESPEKTERA ANDRA

Alla ska kunna uppskatta goSupermodel och därför är det viktigt att du respekterar andra - även om du inte håller med dem. När allt kommer omkring, vi är alla olika.

Mobba eller att retas är INTE ok, precis som i riktiga livet, och det samma gäller personliga påhopp. Om du har ett problem med någon så kontakta en moderator eller Admin: GÖR INTE några offentliga notiser om det!

4. VÅRDA DITT SPRÅK

Du har förmodlingen redan en god idé om vad vi menar med att vårda sitt språk. Dock, bara för att vara säkra så ska vi försöka förklara vad vi menar: Det officiella språket på denna sida är Svenska så sänd inga meddelanden på andra språk, vare sig i mails eller i forumen. Svär inte eller använd dig av vulgärt språk, inga racistiska kommentarer, inget sexsnack (detta är en gemenskap för unga tjejer när allt kommer omkring), inga dåliga kommentarer om religion, inga hot eller något som kan uppfattas negativt av någon annan.

5. LURAS INTE

Lura inte andra! T ex, om du lovar att ge en kram eller gåva på goSupermodel, så förväntar vi att du håller det.

6. INGEN IMITATION

Försök inte att övertyga någon om att du är någon du inte är. T ex, försök inte att påstå att du är en moderator om du inte är det, eller påstå att du är en annan användare.

Försök till att imitera Admin kommer att resultera i en omedelbar avstängning på goSupermodel!

7. MISSBRUKA INTE RAPPORTERINGSFUNKTIONEN

Rapporteringsfunktionen finns där för en anledning endast - för att rapportera användare som inte följer dessa regler. Missbruka inte denna funktion för att skoja, sända privata meddelanden (användaren kommer ändå inte läsa meddelandet) eller ens rapportera någon som inte har gjort något fel.

8. ANVÄNDA GOSUPERMODEL INNEHÅLL PÅ DIN EGEN WEBBSIDA

Om du har en egen webbsida, eller vill göra en goSupermodel beundrarsida, så får du visa bilder av din modell (avatar) och bilder som finns i Gratis menyn, endast om du länkar direkt till www.goSupermodel.se och att du inkluderar denna ansvarsfriskrivning på varje sida du har:

© 2006 watAgame Aps. Eftertryck förbjudes. Används efter godkännande.

NOTERA! Ovanstående gäller endast för personliga, icke kommersiella sidor!

9. GOSUPERMODEL REGLER GÄLLER ÄVEN FÖR KLUBBAR

Vilken som helst goSupermodel klubb har sina egna regler, som är definierade av ägaren. Dock så gäller goSupermodels regler för alla klubbar. En klubb som inte lever upp till dessa regler kan bli stängda.

10. OM DU ÄR I TVIVEL, FRÅGA EN MODERATOR

Om du har ett problem som du inte kan finna svar på i hjälp menyn så fråga en av våra moderatorer. De vill mer än gärna hjälpa dig och det finns inga dumma frågor.

Litte mycket men kolla in den!

Jag heter Melissa 1
Snobben heter _banny_


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0